Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

دکتر اولگا ساوونینا، متخصص بیماری‌های قلبی عروقی، بیان کرد که در صورت احساس درد در ناحیه قفسه سینه از چه چیز‌هایی باید اجتناب کرد.

این متخصص در مصاحبه با doctorpiter.ru خاطرنشان می‌کند که هنگام احساس درد در ناحیه قفسه سینه، ابتدا باید هیچ تلاش فیزیکی انجام ندهید و اگر فرد در حال کار است، فعالیت خود را بلافاصله متوقف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس به یاد داشته باشید، مصرف قرص نیتروگلیسیرین ممکن است کمکی نکند و حتی ممکن است به بدن آسیب برساند.

کپسول‌های نیتروگلیسرین برای جلوگیری از درد قفسه‌ی سینه (آنژین صدری) در افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی خاص (بیماری‌های عروق کرونر) استفاده می‌شود. داروی نیتروگلیسرین متعلق به خانواده‌ی دارو‌هایی است که با نام نیترات‌ها شناخته می‌شوند.

علاوه بر این توصیه می‌کند که ناحیه درد را ماساژ ندهید یا آن را خنک نکنید و یا آب گازدار یا آب سرد ننوشید.این متخصص علائم سکته قلبی و سایر بیماری‌های قلبی در قفسه سینه را علاوه بر بروز درد در قفسه سینه بیان می‌کند ، که شامل چنین مواردی است:

احساس فشار، درد در هنگام حرکت دادن بازو یا گردن و فک، احساس درد در هنگام فعالیت بدنی یا راه رفتن سریع.در این گونه مواقع بهترین راهکار مراجعه به پزشک متخصص یا تماس با اورژانس است.انجام تجویز‌های خودسرانه ، چه بسا شرایط را وخیم‌تر کند.

 

منبع: سایت آرت عربیک

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: درد قفسه سینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۰۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر منفی صدای ترافیک بر سلامتی بدن

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کارشناسان و متخصصان صدا از مراکز علمی مختلف از جمله مرکز سرطان دانمارک و دانشکده پزشکی پرلمن در دانشگاه پنسیلوانیا می‌گویند سروصدای ناشی از ترافیک با بیماری‌های قلبی‌عروقی و عروق مغزی مرتبط است.

بیشتر بخوانید: کدام محورهای کشور بارانی خواهد بود؟

طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی،‌ منظور از بیماری‌های قلبی‌عروقی مجموعه‌ای از اختلالات قلب و عروق خونی است. بر اساس توضیح کلینیک کلیولند، بیماری عروق مغزی هم به مجموعه شرایطی گفته می‌شود که بر جریان خون ورودی به مغز تاثیر می‌گذارد؛ مانند سکته مغزی، خونریزی مغزی، آنوریسم مغزی و بیماری شریان کاروتید.

به گفته محققان این پژوهشی که هفته پیش در مجله American Heart Association’s Circulation Research منتشر شد، سروصدای ترافیک باید برای هر دو مورد فوق یک خطر واقعی در نظر گرفته شود.

دکتر توماس مونزل، نویسنده ارشد این پژوهش، می‌گوید: «تلاش برای کنترل این صدا و همچنین وضع قوانین کاهش صدا در راستای سلامتی عمومی آینده اهمیت زیادی دارد.»

او تاکید کرد: «با توجه به شواهد محکم، بسیار مهم است که صدای ترافیک به عنوان عامل خطر برای بیماری‌های قلبی‌عروقی شناخته شود.»

صدای ترافیک شامل صدای اتومبیل، قطار یا هواپیما، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی و میزان مرگ‌ومیر را افزایش می‌دهد.

به گفته محققان، سروصدای ناشی از ترافیک به‌ویژه هنگام شب، بسیار آسیب‌رسان است، زیرا افراد را از خواب بیدار می‌کند و در نتیجه خواب بی‌کیفیتی خواهند داشت. خواب منقطع موجب می‌شود ترشح هورمون‌های استرس و فشار اکسیداتیو بر مغز و رگ‌های خونی افزایش یابد و بدین ترتیب رادیکال‌های آزاد در بدن بیشتر می‌شوند. رادیکال‌های آزاد اتم‌های ناپایدارند که به سلول‌ها آسیب می‌زنند و باعث بیماری و پیری می‌شوند.

خوابی که به دلیل صدای ترافیک برآشفته می‌شود، می‌تواند افزایش التهاب، فشار خون بالا و اختلالات عروقی را به دنبال داشته باشد که همه این‌ها عامل بروز بیماری‌های قلبی‌اند.

نویسندگان این تحقیق، مروری بر مطالعات بالینی گذشته را به اشتراک گذاشتند تا تاثیر صدای ترافیک بر سلامت عمومی را نشان دهند. یک پژوهشی جدید در حوزه صدای ترافیک، حاکی از آن است که به ازای هر ۱۰ دسی‌بل صدا، خطر ابتلا به حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی ۳.۲ درصد افزایش می‌یابد. به گفته این نویسندگان، سروصدای ترافیک می‌تواند به طور بالقوه بر تغییر ژن‌ها نیز تاثیرگذار باشد.

منبع: سلامت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1229847 برچسب‌ها ترافیک راه ها

دیگر خبرها

  • عوامل ساده‌ای که به بیماری قلبی ختم می‌شود
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • آب سیب زمینی و این همه خاصیت
  • کلمه «سرطان» از کجا آمده است؟/ چرا به سرطان «سرطان» می گویند؟
  • تاثیر منفی صدای ترافیک بر سلامتی بدن
  • اگر دست‌تان سوزن سوزن می‌شود احتمالا به این بیماری‌ها دچار شده‌اید
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • اگر دستتان سوزن سوزن می‌شود به این بیماری‌ها دچار شده‌اید
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد